O NAMA

Firma SYNERGETIC osnovana je 1990. godine kao preduzeće za promet crne i obojene metalurgije. Osnivanje je bilo zasnovano na tržišnoj potrebi preuzimanja uloge snabdevača brojnih građevinskih preduzeća beogradskog regiona. U tom cilju SYNERGETIC specijalizuje svoju trgovinsku delatnost na promet sa čeličnim profilima, limovima, cevima, valjanom i vučenom žicom, ekserima i drugim žičanim proizvodima.

Da bi osnažio svoju snabdevačku funkciju, tokom 1995. i 1996. godine SYNERGETIC organizuje vlastitu proizvodnju vučenih žica, zavarenih armaturnih mreža i rešetkastih žičanih nosača. U međuvremenu, na tri hektara otvorenoh prostora izgrađene su proizvodne hale od 3500m2 i kompletna infrastruktura, s čim se SYNERGETIC predstavio kao kompletan dobavljač metalnih komponenti za građevisnku operativu i individualnu gradnju.

U pogledu tehničko-tehnološke opremljnosti SYNERGETIC je sledio trend savremenih mašina i uređaja za pripremu đice, kao i poluautomatskih linija za oblikovanje mreža i nosača. Organizujući proizvodnju na industrijski način SYNERGETIC je osposobljen da tržištu nudi kvalitetan asortiman proizvoda po važećim domaćim i evropskim standardima, kao i prema drugim propisima u dogovoru sa kupcem.

 

Finansijski izveštaj 2008

Finansijski izveštaj 2007

Konsolidovani finansijski izveštaji o poslovanju u 2007-oj godini

TOPLO VALJANI PROIZVODI
  OKRUGLI ŠIPKASTI ČELIK
  TOPLO VALJANA ŽICA
  REBRASTI ČELIK
ARMATURNA MREŽA Q,R,T
  ARMATURNA MREŽA Q,R,T
  REŠETKASTI NOSAČ - BINOR
  SVETLO VUČENA ŽICA
OBRAĐENA ARMATURA
  OBRAĐENA ARMATURA
EKSERI
  EKSERI
PLETIVA
  RABIC
  UNIVERZAL
  ŠULC
2008 © Copyright SmartWebArt